Handla

Handla

Köp
Avtal om köp mellan dig och Sanova VVS AB (www.sanova.se) träffas när du lagt din beställning. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Om felaktigheter upptäcks i pris, leveranstid etc så förbehåller sig Sanova rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen informerar vi dig. Du har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Den lägsta ordergränsen som expedieras är 300 kr
Sanova ingår aldrig avtal med omyndiga personer (18 år).
Sanova förbehåller sig rätten att neka en order.

Bolagsinformation
Sanova VVS AB
org.nr 556254-5094
www.sanova.se
info@sanova.se

Telefon 0510-48 58 90 måndag – torsdag 8-17, fredag 8-16 . (helger stängt)
Avvikande tider omkring helgdagar kan förekomma.
Fax 0510-48 58 99

Priser
Priser som anges är alltid inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella felprissättningar. Vid eventuella pris- databas- eller andra produktrelaterade fel kommer vi snarast att kontakta dig efter lagd beställning. Både Sanova VVS AB och du som kund kan utan förpliktelser häva köpet om produkten du beställt exempelvis haft en felaktig prisuppgift vid den aktuella tidpunkten för köpet.

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så polisanmäls ärendet.

Kortbetalning
Sanova erbjuder en säker kortbetalning med VISA, MasterCard och Diners Club i samarbete med Euroline som ingår i SEB koncernen.

Leveranstid
Efter beställningen är gjord skickas ett leveransbesked som anger när varorna skickas från lagret. Vanligtvis levereras dina varor inom 4 arbetsdagar. Den leveranstidpunkt som anges är ett preliminärt avsändningsdatum. Oftast kan vi leverera innan den preliminära leveransdagen men i undantagsfall kan det uppstå en försening. Beroende av din bostadsort kan det i vissa fall ta en ytterligare dag för leveransen att nå fram.

Boka aldrig hantverkare i förväg
Vi rekommenderar dig att inte boka hantverkare för än du har fått en komplett leverans hem till dig och du i lugn och ro konstaterat att leveransen är korrekt och inte fraktskadad. Sanova kan aldrig stå till svars för kostnader som uppkommer av en försenad leverans eller andra omständigheter.

Frakt
Sanova levererar och administrerar enbart order inom Sverige och vanligtvis levereras allt fraktfritt. Undantag gäller bland annat badkar som debiteras med en fraktkostnad på 500 kr/badkar.

Denna post publicerades i Okategoriserade . Bokmärk permalänken. Följ kommentarer med RSS feed för detta inlägg. Både kommenteringen och trackbacks är inaktiverade.