Sekretess och säkerhet

Sekretess och säkerhet

Sekretess och säkerhet
I samband med registrering och beställning uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När du klickar på beställ i vår webbshop eller när du anmäler dig som kund hos sanova.se godkänner du att vi lagrar de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning.

Du har rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de registrerade uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. För att lämna ut uppgifter krävs det enligt personuppgiftslagen att du skickar en undertecknad begäran till:

Sanova VVS AB
Wennerbergsvägen 51
531 33 Lidköping.

Endast Sanova har tillgång till dina uppgifter och vi lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag från rättsliga ärenden.

Vi använder cookies
En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner.Informationen i en cookie är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Vi använder oss av sessions cookies för att rent tekniskt hålla reda på vad en användare gör på sidan, inloggning, lagt något i varukorgen osv. Kort beskrivet: All information som ska stanna kvar mellan två sidladdningar måste på något sätt knytas till en användare. Detta görs genom att en unik nyckel lagras i användarens webbläsare. När användaren laddar en ny sida så skickas nyckeln till sidan med och vi kan på så sätt se om användaren är inloggad och om den har lagt något i varukorgen etc.

Vi använder oss av cookies. Om cookies inte är accepterade i webbläsaren så går en stor del av funktionaliteten på sidorna förlorade. Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Copyright
Copyright © 2013 Sanova VVS AB Allt material på vår hemsida (www.sanova.se) är copyrightskyddat av Sanova VVS AB.

Denna post publicerades i Okategoriserade . Bokmärk permalänken. Följ kommentarer med RSS feed för detta inlägg. Både kommenteringen och trackbacks är inaktiverade.